g

Certificering

ISO 22000-gecertificeerd, zekerheid voor onze klant.

Kwaliteitszorg en voedselveiligheid vinden we uitermate belangrijk. We zijn daarom vanaf de start van Willem Dijk AGF gecertificeerd. Tot einde 2019 hebben wij altijd de HACCP certificatie gedragen. Sinds januari 2020 zijn wij zelfs ISO 22000-gecertificeerd.

Iso 22000

Voedselveiligheid en ISO22000.

Deze norm sluit het beste aan op onze organisatie en wat klanten van ons verwachten. ISO 22000 gaat erg ver in voedselveiligheid. Onze afnemers ontvangen AGF die aan de (boven)wettelijke eisen, richtlijnen en verordeningen van de Europese Commissie voldoen. Daarnaast beheersen onze medewerkers de processen die nodig zijn om deze kwaliteitsnorm te handhaven en bewaken. Het certificaat is te downloaden op deze pagina.

Bekijk het certificaat

Ieder jaar vindt er een audit plaats om onze ISO22000-certificering te verlengen. Hieronder kun je het officiële certificaat ter controle downloaden.

Kwaliteitszorg en voedselveiligheid zijn uitermate belangrijk.

over ons

Specialist in aardappelen, groenten en fruit.

Wie dagelijks met aardappels, groenten en fruit te maken heeft, weet dat snelheid en organisatie onafscheidelijk zijn. Vooral wanneer je, zoals wij, staat op een afhandelingstermijn van 24 uur als absolute limiet. Om dat doel te bereiken houden we intensief contact met afladers. Commissionairs houden ons op de veilingvloer regelmatig op de hoogte. Zo blijven we alert op ontwikkelingen in de markt. Dat komt de kwaliteit en de versheid van de producten ten goede.

Wie zijn wij

Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten voor een goede prijs van de beste aardappelen, groenten en/of fruit te voorzien.

Import & Export

We kennen de beste telers en kiezen altijd voor eerste kwaliteit en eigen import. Wij exporteren naar diverse landen in Europa.

Geschiedenis

Van vriendendienst met geen medewerkers, tot een groothandel met ruim 100 personeelsleden.

Onze klanten

Onze klantenkring is zeer divers. Wij leveren voor een goede prijs, de beste kwaliteitsproducten.

De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
info@willemdijk.nl
053 – 432 58 00