Eigen merken

Eigen merken

Exclusieve merken bij Willem Dijk AGF.

Willem Dijk AGF levert uitsluitend kwaliteitsproducten en een aantal daarvan brengen wij onder een eigen huismerk op de markt. Dan moet je zeker weten dat je kwaliteit levert. Dus zijn we betrokken bij het hele proces, van het land tot bij de klant. Ontdek welke exclusieve kwaliteitsmerken wij leveren.

Werkelijk Delicaat

Een uitgebreid assortiment van geselecteerde producten onder het merk WD.

Filósofo

Wij zijn de exclusieve verdeler van dit Spaanse topmerk in Nederland.

Tukker Tuffels

Een gewassen Bildtstar van hoogwaardige kwaliteit die we speciaal selecteren.

Elefant

De kwaliteitscitrus van dit merk wordt in Valencia, Spanje zorgvuldig geselecteerd.

g

huismerk

Werkelijk Delicaat.

Willem Dijk levert geselecteerde producten onder het eigen merk WD: Werkelijk Delicaat. Groente en fruit van het Werkelijk Delicaat-merk kenmerkt zich door een excellente totaalkwaliteit. Het zijn stuk voor stuk gave producten vol smaak die we leveren in een mooie en robuuste, passende verpakking. WD-producten worden speciaal geteeld voor Willem Dijk. Onder andere in het WD groenten en fruit assortiment: raapstelen, snijbonen, sperziebonen, champignons, Elstar appels, Conference peren, aardbeien, bosbessen en meer.

bildtstar

Tukker Tuffels.

De Tukker Tuffel is een gewassen Bildtstar van hoogwaardige kwaliteit die we speciaal selecteren. Deze aardappel is veelzijdig te gebruiken: lekker om te koken, te bakken en in salades. De teler van de Tukker Tuffel is gevonden na een strenge selectie. Door blijvend kwaliteitscontroles uit te voeren garanderen wij dat de specifieke kenmerken en kwaliteit constant blijven. Deze bijzondere aardappel is dan ook erg populair bij de consument.

g
g

citrusvruchten

Filósofo.

Sinds 2006 importeert Willem Dijk exclusief voor de Benelux citrus van Filósofo rechtstreeks uit het zuiden van Spanje. Een goed georganiseerd bedrijf dat alleen met het beste citrus werkt, afkomstig van verschillende telers. Willem Dijk selecteert uit dit top-assortiment de mooiste producten. Variërend van Navelina tot Valencia-Late en van Ortanique tot Clementina en citroenen. Onze afnemers zijn zonder uitzondering zeer positief hierover. Geen wonder, want de kwaliteit van het Filósofo citrus is zeer hoog. Het fruit wordt zwaar gepakt, goed gesorteerd en is heerlijk van smaak.

Filósofo

Van Spanje naar Nederland.

Het Filósofo fruit wordt gelegd verpakt in traditionele houten kisten of blauwe EPS-bakken. De in girsack verpakte mandarijnen en sinaasappelen leveren we altijd in blauwe EPS-bakken. We lossen meerdere keren per week rechtstreeks vanuit Spanje bij Willem Dijk AGF in Enschede. Van daaruit bevoorraden we de detailhandel, snijbedrijven, ambulante handel, diverse supermarktorganisaties en collega-grossiers.

Sinaasappelen

Het zonnige Spanje is ideaal voor citrusvruchten. De streek Huerta de Valencia wordt wereldwijd geroemd om zijn sinaasappeloogst. De omstandigheden voor de vruchten zijn zo goed dat zes oogsten per jaar geen uitzondering zijn. Reden genoeg om juist hier kwaliteitssinaasappels te halen.

Mandarijen

De Spaanse streek Catalonië ligt tegen de Middellandse Zee en heeft een mild zonnig klimaat. Betere omstandigheden kan een mandarijn zich niet wensen. Het resultaat: sappige mandarijnen vol smaak. Willem Dijk AGF importeert als enige fruitimporteur in Nederland deze overheerlijke mandarijnen.

Citroenen

Onze smakelijke citroenen komen uit Murcia, Alicante. Deze Spaanse streek kent een zeer heet en droog klimaat met uitzondering van het najaar, dan regent het veel. En dat is precies wat citroenen nodig hebben: natte wortels in een droge lucht. Dit klimaat komt nergens anders voor.

kwaliteitscitrus

Elefant.

Willem Dijk is de exclusieve verdeler van het topmerk Elefant op de Nederlandse markt. De kwaliteitscitrus van dit merk wordt in Valencia, Spanje zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, uiterlijk en brix. Daarmee zorgen we voor een uniforme kwaliteit in de doos. Met het citrus van Elefant leveren we smaakvol, sappig fruit, zoals Navel Late- en Valencia Late- sinaasappelen.

g
g

meloenen

Amador.

Wij importeren verschillende soorten meloenen van het kwaliteitshuis Amador: de watermeloen, honingmeloen, piel de sapo-meloen en de galiameloen. De prachtige, overheerlijke meloenen van Amador leveren we in een stevige, mooi ontworpen doos. Je zult zien: jouw klant komt terug voor een Amador meloen.

appels

Südtirol appelen.

Willem Dijk importeert sinds 2009 Südtiroler Apfel van de V.O.G (Zuid-Tiroler Fruit Coöperatie). Deze organisatie is gehuisvest in het Etschtal tussen Bolzano en Merano. In dit gebied schijnt de zon gemiddeld 300 dagen per jaar. Het maakt deze locatie tot een perfecte plek om appelen op natuurlijke wijze te telen en oogsten. Die oogst is van een constante kwaliteit qua smaak, kleur en houdbaarheid. De appelen worden bewaard in zogenaamde DCA-cellen. Hierdoor blijft de goede conditie van de appel gegarandeerd en smaakt deze alsof hij vandaag is geoogst. Ons assortiment bestaat uit: Pink Lady, Royal Gala, Braeburn, Golden Delicious , Granny Smith, Flavor Rose, Kanzi, Rubens en Fuji.

g
g

magie van kwaliteit

VAN WILLEM.

Ook bij dit consumentenmerk blijft de basis: kwaliteit. Kwaliteit, vakmanschap en ambacht dat is waar het om draait in onze sector. Met VAN WILLEM. laten we dit zien in de puurste vorm. Onder VAN WILLEM. vallen op dit moment de producten asperges en kersen. Beide tijdelijke verkrijgbare producten. De tijdelijke verkrijgbaarheid draagt bij aan de magie van het product.

De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
info@willemdijk.nl
053 – 432 58 00