collega's vertellen

Wat vinden onze collega's van werken bij Willem Dijk AGF? We hebben het ze gevraagd.

afdelingen

Veel mogelijkheden voor een leuke, uitdagende functie.

Ons bedrijf heeft verschillende afdelingen. Alle afdelingen sluiten naadloos op elkaar aan om de beste service voor onze klanten te waarborgen. Van inkoop en verkoop, tot aan de loods en het transport; de afdelingen zijn allemaal gevuld met waardevolle, ervaren collega's.

Commercie

Onze afdeling Commercie bestaat uit inkopers, verkopers, een buitendienst en marketing medewerker.

Loods

Van flexkrachten tot vaste medewerkers: in onze loods is het een goede mix van parttime en fulltime collega's.

Finance

Op de afdeling Finance zorgen onze bekwame collega's ervoor dat alles rondom betalingen soepel verloopt.

Transport

Word onderdeel van ons vaste team chauffeurs of transportplanners.

g

commercie

Stefan Brughuis

Ik werk inmiddels al ruim 6 jaar met veel plezier bij Willem Dijk. Het is een super bewegelijke wereld, waarbij geen enkele dag het zelfde is. Ik doe zowel de inkoop als de verkoop bij Willem Dijk, waardoor ik een leuke afwisselende dag heb. Het dagelijkse contact met zowel leveranciers als onze klanten vind ik leuk aan dit werk, omdat je samen wat wilt bereiken.

loods

Angelo Azink

Ik ben begonnen als parttimer in de loods, inmiddels werk ik fulltime gecombineerd met een BBL-opleiding. Het werk is erg divers en dat maakt het leuk. Het is de ideale baan om te combineren met school als bijbaan, of wat ik nu zelf doe met een BBL-opleiding.

g
g

Kwaliteitscontrole

Arno van Agteren

Werken bij Willem Dijk is alsof je thuis bent. Ik vind het leuk om op verschillende disciplines met groente en fruit bezig zijn. Als je wilt werken in een moderne, gezellige organisatie dan zit je bij Willem Dijk AGF op de goede plek.

Commercie

Ronnie Moorman

Iedere dag is anders en de open bedrijfscultuur die bij ons heerst, zorgt voor vrijheid en motivatie. We staan open voor een nieuwe generatie met ambitie.

g

werken bij

Word ook onderdeel van ons team.

Willem Dijk AGF is een familiebedrijf in de AGF sector met volop mogelijkheden voor een leuke, uitdagende baan. Wij zoeken aanpakkers die zich prettig voelen in een nuchtere, open werksfeer waarbij er ruimte is voor humor. Leer ons bedrijf kennen, vind een vacature die bij je past en kom snel kennis maken.

Geschiedenis

In 1994 werd onze groothandel opgericht en inmiddels staat Willem Dijk jr. aan het roer.

Actueel

Lees hier al het Willem Dijk nieuws, bekijk video’s en download ons WILLEM. Magazine.

Over ons

Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten voor een goede prijs van de beste producten te voorzien.

Welkomstbonus

Kom ook werken bij een familiebedrijf in de AGF-sector. Ontvang nu een gave welkomstbonus!

g

Loods

Wietse Elzinga

Ik werk al 7 jaar bij Willem Dijk in de loods. Een baan met afwisseling, leuke collega's en een fijne werksfeer. Het werk in de loods is actief en zeker niet saai!

transport

Jonny Vaanholt

Ruim 15 jaar ben ik nu chauffeur bij Willem Dijk AGF. Wat deze baan leuk maakt is de regelmaat en de 4-daagse werkweek. Als je jonge kinderen hebt, is dat ideaal: ik heb ze altijd op kunnen halen van school. Daarnaast is het leuk om het visitekaartje van het bedrijf te zijn. Het contact met klanten, leveranciers en collega's; dat sociale past bij mij!

g
g

marketing

Marjon Kranenburg

Wat het werken bij Willem Dijk leuk maakt? Dan denk ik direct aan de goede sfeer en de passie van mensen die werken in de AGF-branche. Iedereen wil het beste resultaat voor onze klanten! De mix van collega's die al lang werken bij Willem Dijk en jongere collega's vind ik persoonlijk heel leuk. Je kunt van elkaar leren en samen dingen beter maken.

De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
info@willemdijk.nl
053 – 432 58 00