Cross dock partners

Cross dock

Samen met onze partners het meest complete assortiment.

Wij zijn blinken uit in aardappelen, groenten en fruit. Daarnaast willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom werken we samen met de beste cross dock partners om onze klanten nog meer te kunnen bieden. Bij Willem Dijk kun je terecht voor verpakkingen tot aan gesneden groenten en fruit. Wel zo makkelijk.

VersAlert

Verse salades, maaltijden en meer.

Salades en rauwkost

Ruim assortiment gesneden groenten en fruit.

Twepa

Verpakkingsmateriaal geleverd tegelijk met jouw AGF bestelling.

Noix

Ambachtelijke noten- en zuidvruchtenlijn.

g

salades, maaltijden en meer

VersAlert.

Bij VersAlert doen ze alles voor de ambachtelijke versspecialist. Groentewinkels zijn de echte smaakmakers van het Nederlandse retaillandschap. VersAlert biedt graag de grootst mogelijke support. Met maar één doel: ondernemers in vers helpen uitblinken. VersAlert is de supporter van de ambachtelijke versspecialist. Wil je ook klant worden bij VersAlert en je bestelling voor maaltijden en andere producten bij ons bestellen? Ga naar de site van VersAlert en meld je gemakkelijk aan.

verpakkingen

Twepa.

Handig: jouw groenten, fruit én verpakkingsmateriaal in één keer besteld en geleverd. Met Twepa is het mogelijk om tegelijk met jouw groente en fruit bestelling het verpakkingsmateriaal dat je nodig hebt te bestellen. Geen dubbele leveringen, maar in één keer jouw producten bij elkaar. Eén levering, één factuur. Je bestelt jouw producten eenvoudig in de webshop van Twepa. Dan wordt er vervolgens voor gezorgd dat jouw producten tegelijk met je reguliere bestelling worden geleverd.

g

salades, rauwkosten en panklare producten

Versvoorhoreca.nl

Versvoorhoreca.nl is de versleverancier voor horecazaken maar ook voor retailers en grootverbruikers. Wij zijn ISO 22000 gecertificeerd en snijden dagelijks in eigen keuken de lekkerste salades, rauwkosten en panklare producten. We voeren een breed en diep assortiment en vandaag besteld is morgen in huis. Vraag jouw Willem Dijk verkoper naar onze mogelijkheden want wij snijden ook volgens jouw wensen of recepturen!

noten en zuidvruchten

Noix.

De noten- en zuidvruchtenlijn van Noix. is bij Willem Dijk verkrijgbaar. Al hun noten worden dagelijks vers gebrand in natuurlijke arachideolie. Dit om de hoogste kwaliteit te garanderen en de heerlijke natuurlijke smaken van onze producten te behouden. Met De Notenwinkel van Zeist hebben wij een zeer breed assortiment in noten en zuidvruchten.

g
g

Gesneden groenten en fruit

Otten AGF.

Samen met onze partner Otten AGF kunnen wij een groot assortiment gesneden groenten en fruit aanbieden. Otten AGF is al meer dan 35 jaar actief in de groenten- en fruithandel en in het bewerken en panklaar maken van vele variëteiten. Vraag aan je Willem Dijk verkoper meer informatie over deze samenwerking.

Producten

Een breed assortiment is een absolute voorwaarde.

Een breed assortiment is tegenwoordig een absolute voorwaarde in de AGF-branche. Je wilt jouw klanten op zoveel mogelijk variaties trakteren. Liever meer keuze bieden, dan minder. Dit betekent dat je jaarrond een breed assortiment wilt van goede kwaliteitsproducten. Dat top-assortiment vind je bij Willem Dijk.

Aardappelen

Met de aardappelen van Willem Dijk AGF bied je jouw klanten altijd een kwaliteitsaardappel.

Groenten

Alle verse groenten die je maar wilt zijn verkrijgbaar bij jouw groentespecialist Willem Dijk AGF.

Fruit

Wij zijn specialist in fruit van Hollandse bodem, maar ook in de import van de allerbeste fruitsoorten. En de lekkerste!

Eigen merken

Wij leveren alleen kwaliteit. Een aantal producten brengen wij onder een eigen huismerk op de markt.

De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
info@willemdijk.nl
053 – 432 58 00