Onze cultuur

Werken bij een familiebedrijf met korte lijnen, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en gezellige collega's.

Cultuur

Willem Dijk AGF als jouw werkgever.

Bij Willem Dijk is er echt oog voor jou als persoon. Wij zijn een familiebedrijf met korte lijnen en veel loyale medewerkers. Niet voor niets vieren we regelmatig een jubileum van een collega. Onze cultuur is toegankelijk en open. We vinden het belangrijk dat we een platte organisatie blijven, waarin we elkaar kennen en weten te vinden.

Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid. Gezamenlijke lunches, personeelsuitjes en met elkaar lachen vinden wij belangrijk. Ook is er natuurlijk altijd vers fruit in de kantines. Verser kan bijna niet 😉

Familiebedrijf

Dat we een familiebedrijf zijn kun je goed merken. Wij zijn een platte organisatie, waarbij toegankelijkheid centraal staat. Zit je met een probleem of heb je juist een suggestie over hoe dingen beter kunnen? Laat je horen!

Loyaliteit

Loyaal zijn werkt beide kanten op. Je kunt op ons rekenen als een betrouwbare werkgever en in ruil daarvoor zien wij veel loyale collega's binnen ons bedrijf. Dienstverbanden van meer dan 15 jaar zijn niet ongewoon bij Willem Dijk AGF.

Oog voor jou

Er is echt oog voor jou als persoon en voor jouw persoonlijke situatie. We willen graag dat je goed op je plek zit binnen onze organisatie. Daar profiteren we allebei van. Daarom is er in overleg veel mogelijk.

Gezelligheid

Naast hard werken, is er ook ruimte voor gezelligheid. Personeelsuitjes, gezamenlijke lunches en humor vinden wij belangrijk. Binnen Willem Dijk is de leeftijd zeer verschillend, van ervaren verkopers tot aan studenten. Dat vinden wij een waardevolle mix!

g

onze organisatie

Een familiebedrijf met korte lijnen.

Bij Willem Dijk AGF werken ruim 100 mensen. Die medewerkers zijn verdeeld over transport, de loods en ons kantoor. We zijn samen één team en vinden het belangrijk dat we elkaar ook kennen. Word jij onderdeel van ons team?

werken bij

Vind de vacature die bij je past.

Of je nu op zoek bent naar een flexibele bijbaan als orderpicker, of geïnteresseerd bent in de commerciële kant van ons bedrijf: we kijken graag samen met jou of er een passende vacature is. Zien we jou snel tijdens een kennismakingsgesprek?

g

Willem dijk

Kom jij bij ons werken?

Willem Dijk AGF is een familiebedrijf in de AGF sector met volop mogelijkheden voor een leuke, uitdagende baan. Wij zoeken aanpakkers die zich prettig voelen in een nuchtere, open werksfeer waarbij er ruimte is voor humor. Leer ons bedrijf kennen, vind de vacature die bij je past en kom snel kennis maken.

Onze mensen

Lees hier wat jouw toekomstige collega’s vertellen over het werken bij Willem Dijk.

Vacatures

Bekijk of er een passende vacature voor jou bij zit.

Welkomstbonus

Kom ook werken in de AGF-sector. Ontvang nu een gave welkomstbonus!

Contact

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
info@willemdijk.nl
053 – 432 58 00