Food overig

Food overig

Meer dan alleen groenten en fruit.

Wij zeggen niet voor niets: Willem Dijk is meer dan alleen groenten en fruit. Bij ons kun je ook terecht voor diverse food artikelen waaronder ambachtelijke chips en smoothies & sappen. Allerlei artikelen om jouw klant nog meer te bedienen in lekker en gezond eten.

Chips

Ambachtelijke chips met 100% natuurlijke smaken en kruiden.

Ginger Jack

100% biologische en gezonde gemberdrank.

Smoothies en sappen

Versgeperste smoothies en sapjes met een ruim aanbod smaken.

Soepen

Kant-en-klare verse soepen in diverse smaken.

g

ambachtelijke chips

Les Chips de Lucien.

‘Les Chips de Lucien’ staat voor een sterk en vernieuwend concept dat is bedacht door 3 leden van dezelfde familie. Hun doel: de productie van hun boerderijen verwerken tot gezonde, ambachtelijke en lokale chips met een authentieke heerlijke smaak. Les Chips de Lucien bevatten 100% natuurlijke smaken en kruiden, zonder lactose en gluten. Ze bevatten geen smaakversterkers, noch kleurstoffen. Momenteel zijn er 7 smaken, waaronder pesto, ui, tomaten en pittig gekruid. Een perfecte aanvulling op een AGF assortiment.

Vers geperst

Smoothies en sappen.

Zowel onze smoothies als sappen komen van hoogwaardige leveranciers die al jaren lang de meest verse én lekkere sappen en smoothies produceren. De smoothies en koudgeperste sappen van Hoogesteger zijn in verschillende formaten en smaken verkrijgbaar. Ook verkopen wij de sappen van Schulp. Wie Schulp, drinkt, proeft fruit. Als fruitkenners staan zij op de schouders van vier generaties Schulp-fruittelers voor hen. Dankzij die ervaring maken zij dag in dag uit heerlijk puur en natuurtroebel sap.

g
g

Gemberdrank

Ginger Jack.

Ginger Jack is een 100% biologische en gezonde gemberdrank die ambachtelijk wordt gemaakt in Antwerpen. Ginger Jack slaagde erin om 48% koudgeperste gemberwortel in evenwicht te brengen met citrus en een kruidenboeket, wat resulteerde in een unieke en uitgebalanceerde drank die heerlijk is als een shot en toch sterk genoeg om te worden gemengd naar de voorkeur van de consument. Ginger Jack wordt lokaal en ambachtelijk gebrouwen in een kleine perserij nabij de stad Antwerpen en bevat producten van unieke, hoge kwaliteit zoals biologische gember uit China, Mediterrane limoen en citroen, munt en andere geheime kruiden.

Notenwinkel van Zeist

Noten en zuidvruchten.

Onze noten- en zuidvruchtenleverancier is de Notenwinkel van Zeist. Deze leverancier heeft een bewezen concept bij honderden winkels; van portieverpakkingen tot grootverpakkingen. Alle noten zijn van de beste kwaliteit en worden pas gebrand ná bestelling.

g
g

Soupmakers

Soepen van Soupmakers.

De Soupmakers soepen: → worden gemaakt van overnightgetrokken, verse groentebouillon; → bevatten alleen verse groentenen geen toevoegingen; → zijn er in 9 pure en uniekesmaken; → hebben een houdbaarheid van minimaal 2 weken bij levering; → zijn verpakt als ruime tweepersoons porties (680 ml).

Producten

Een breed assortiment is een absolute voorwaarde.

Een breed assortiment is tegenwoordig een absolute voorwaarde in de AGF-branche. Je wilt jouw klanten op zoveel mogelijk variaties trakteren. Liever meer keuze bieden, dan minder. Dit betekent dat je jaarrond een breed assortiment wilt van goede kwaliteitsproducten. Dat top-assortiment vind je bij Willem Dijk.

Aardappelen

Met de aardappelen van Willem Dijk bied je je klanten altijd een kwaliteitsaardappel.

Groenten

Alle groenten die je maar wilt: verkrijgbaar bij jouw groentespecialist Willem Dijk.

Fruit

Wij zijn specialist in fruit van Hollandse bodem, maar ook in de import van alleen de beste fruitsoorten.

Eigen merken

Wij leveren alleen kwaliteit. Een aantal producten brengen wij onder een eigen huismerk op de markt.

De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
info@willemdijk.nl
053 – 432 58 00