g

Onze klanten

Van AGF speciaalzaken tot markthandelaren.

Onze klantenkring is divers. Wij leveren onderscheidende kwaliteitsproducten aan speciaalzaken, maar ook supermarkten behoren tot onze klantengroep. Of je als markthandelaar nu op zoek bent naar de beste prijs, als boerderijwinkel naar jouw lokale producten of als horeca groothandel naar leverzekerheid: je vindt het bij jouw AGF-specialist Willem Dijk. Wij denken graag met je mee op het gebied van assortiment, winkelinrichting en aanbiedingen. Samen met jouw verkoper zorg je voor het beste assortiment voor een goede prijs!

klantenkring

Wij gaan net dat stapje verder.

Wij gaan net dat stapje verder en we krijgen energie van het meedenken met en ontzorgen van onze klanten. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag geleverd. Deze gouden regel maken wij al jaren waar met ons voltallige team. Onze telefonische verkoop is doordeweeks te bereiken van 7.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 7.30 – 12.30 uur. We weten ook al jaren dat er na 17.00 uur ‘s middags nog wel eens een bestelling te binnen schiet bij onze afnemers. Dat is geen probleem bij Willem Dijk. Na 17.00 uur krijg je een van onze loodsmedewerkers aan de lijn. Zij helpen jou graag verder met een eventuele nabestelling.

Voor zowel speciaalzaken, supermarkten, handelaren als (horeca)groothandels zijn wij een passende AGF-specialist. Neem contact met ons op om meer te weten over wat wij voor jouw winkel of verkooppunt kunnen betekenen.

Speciaalzaken

Als speciaalzaak ben je op zoek naar een onderscheidend assortiment voor een goede prijs. Willem Dijk AGF is jouw partner bij uitstek op dit gebied.

Supermarkten

Verschillende supermarktketens, maar ook kleinere supermarkten kopen hun verse groente-, fruit- en aardappelhandel bij Willem Dijk.

Markthandelaren

Of het nu gaat om goed en betaalbaar groente en fruit inkopen of juist mooie aanbiedingen: wij onderstenen markthandelaren op elk gebied.

Groothandels/horeca

Voor groothandels en horecaleveranciers is Willem Dijk AGF een partner met consistente topkwaliteit en goede prijzen.

Wat vinden onze klanten?

Willem Dijk AGF uit Enschede is een eerlijk bedrijf met goede service.
Theo Wijngaard AGF
Tevreden over de samenwerking en als het een keer niet goed gaat, wordt het altijd netjes opgelost.
Ronald Slijfer
Willem Dijk is een bedrijf waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Groentehal Oosterik
Samen met Willem Dijk zorgen wij voor de beste kwaliteit en service!
Uw Groenteman Tom
Ik koop bij Willem Dijk AGF vanwege de kwaliteit, omdat mijn klanten de beste kwaliteit willen!
Markthalle Udo Küsters
Dagelijks persoonlijk contact met een vaste verkoper. Dat is hoe Willem Dijk het verschil maakt!
Uw Groenteman Wierden:

Onze klanten

Een diverse mix van klanten.

Wij leveren aan veel verschillende soorten afnemers. Al onze doelgroepen verdienen een eigen benadering en hebben verschillende wensen. Wat is jouw verkoopambitie op het gebied van aardappelen, groenten en fruit? Wij denken graag met je mee in het vormen van een gevarieerd assortiment, de beste prijs en voldoende inspiratie voor jouw klant.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!

  Tevreden klanten

  Niets belangrijker dan tevreden klanten.

  Wij onderscheiden ons door actief te zijn, te luisteren naar de klanten en door altijd scherp te zijn op de kwaliteit. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd. Door grote betrokkenheid bij de verschillende telers en met veel eigen huismerken in ons assortiment dragen we zorg voor continuïteit in product en kwaliteit.

  Wie zijn wij

  Wij zetten ons dagelijks in om jou voor een goede prijs van de beste aardappelen, groenten en/of fruit te voorzien.

  Import & Export

  We kennen de beste telers en kiezen altijd voor eerste kwaliteit en eigen import. Wij exporteren naar diverse landen in Europa.

  Geschiedenis

  In 1994 werd Willem Dijk opgericht door Willem Dijk sr. en inmiddels staat Willem Dijk jr. aan het roer.

  Certificering

  Wij zijn ISO 22000-gecertificeerd, dat betekent zekerheid en kwaliteit voor onze klant.

  De Ossenboer 2
  7547 SJ Enschede
  info@willemdijk.nl
  053 – 432 58 00