Top 5 Moederdag producten

Het is bijna tijd om moeders in het zonnetje te zetten! Op 14 mei 2023 is het weer Moederdag. Een van de manieren om Moeders te laten weten dat ze speciaal zijn is door het geven van cadeaus en lekkernijen. Bij Willem Dijk hebben we voldoende in huis voor een perfect Moederdag assortiment. Inspireer je klant met deze top 5 producten!

“Zet moeders in het zonnetje met deze top 5 Moederdag producten.”

Aardbeien

Natuurlijk niet te missen in een Moederdag ontbijtje: heerlijke Hollandse aardbeien. Aardbeien zijn niet alleen heerlijk zoet en sappig, maar ze zijn ook rijk aan vitamine C, vezels en antioxidanten. Ze zijn een geweldige keuze voor Moederdag omdat er talloze manieren zijn om ze te serveren. Of het nu gaat om taartjes, smoothies, pannekoeken of gewoon een bakje verse aardbeien, moeders zullen genieten van deze heerlijke en gezonde traktatie.

WD aardbeien

 

Asperges

Een speciale maaltijd bereiden: verse asperges met aardappeltjes. Deze voorjaarsgroente is heel geschikt voor speciale gelegenheden. Het Witte Goud kan dus niet ontbreken in het top 5 lijstje voor Moederdag. Een basisrecept vind je hier.

Je kunt ook asperges op een andere manier serveren:  gegrilde asperges als bijgerecht of een heerlijke aspergesoep als voorgerecht.

 

Nieuwe oogst aardappelen

Er is iets speciaals aan de nieuwe oogst aardappelen die in de lente worden geoogst. Ze hebben een unieke textuur en smaak die perfect past bij de lente- en zomerse gerechten. Of je nu kiest voor geroosterde aardappelen, aardappelsalade of aardappelpuree, deze veelzijdige groente maakt zeker indruk op moeders. 

 

Meloenen

Bij uitstek een zomerse fruitsoort: meloenen. Een goede toevoeging aan een frisse fruitsalade. Ook lekker door een smoothie of sap!

 

Zachtfruit

Denk je aan fruit voor Moederdag, dan denk je aan veel verschillende soorten zachtfruit zoals blauwe bessen, rode bessen, frambozen en bramen. Perfect te gebruiken in lekkere toetjes of als topping voor taarten. Niet alleen lekker, ook nog eens super gezond. Ze zijn rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen en hebben een unieke smaak die perfect past bij elk dessert of ontbijt.

Zorg voor een uitgebreid Moederdag ontbijt, inspireer je klanten met verschillende gerechten, smoothies en andere producten en maak 14 mei 2023 onvergetelijk! Nog meer producten voor Moederdag zijn bijvoorbeeld verse munt en gevlogen mango’s. Vraag je Willem Dijk verkoper als je specifieke wensen hebt. 

Lees meer over onze eigen merken en wat ze zo bijzonder maakt. 

De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
info@willemdijk.nl
053 – 432 58 00